kokoo!

Nu har fågeln bygt ett eget bo. Tjihoo! I helgen gjorde jag slag i saken och slängde ut systeryster. Så nu har jag mitt 25 kvm rum alldeles för mig själv. Massa plats har jag insett. Jag fyller inte ens ut garderoben :O Tids nog, säger jag bara...

Spenderade hela lördagen med att bara saker upp och nerför trappor och 5 timmar av söndagen gick åt på IKEA. Sköna, glada, mättande IKEA. Fast deras röda mattor blir inte röda när man kommer hem, så den ska jag lämna tillbaka när Lasse kommer hit. För det är ganska långt att cykla. Och jag har ingen ipod längre (varsågod SJ) så jag behöver sällskap.

Jag och Josefin ska till Danmark 29 okt. Vi har iofs inte pratat med varandra muntligt än, men vi ska dit. (Jag ringer dig imorgon Josie) Jag hoppas att Pappa Flemming då hittat sin cykel så man kan få åka runt lite i den vackra danska naturen. Mmm, underbart! :D





PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS <3

mina vänner,

Nu har Wictor och jag äventyrat lite tillsammans i Norge.
Även om vi mest äventyrade tillsammans i sängen pga allt regn...
Men äventyr som äventyr!! 


  

MÅNGA PUSSAR OCH KRAMAR FRÅN HYLANDERSVENSSONBERMHAGEN ;*

Det är alltid soligare på solsidan



Åh herregud! Det här måste vara den bästa scenen :)

(JAG HAR STUKAT FOTEN OCH HAR BAJSONT I FOTEN OCH KAN INTE GÅ PÅ FOTEN OCH FOTEN ÄR BAJS. SÅÅÅÅ kul var det med sista matchen!!!!!!!!)

HEJ VÄNNER!

Tjoflöjt!
Igår var jag på 3D bio. Trodde att det skulle vara jäkligt hajpat, ballt, coolt, grymt osv. Det visade sig mest  vara ansträngande för ögonen. Det var nån gång det var lite wow-effekt på det hela när jag trodde jag skulle bli träffad av en zombie-tunga rakt i ansiktet men annars var det inte mycket att hänga i julgranen. Filmen var förresten heeeelt värdelös. Kommer inte ens ihåg vad den heter just nu, något med zombies.

Imorgon spelar jag min sista fotbollsmatch för säsongen sen är det uppehåll! SKÖN...T ska det bli. Men först: tre pinnar imorgon mot Triangeln. Det blir kul!



PUSS PÅ ER!

Ojjj

Jag gillar inte at Anna tycker at gyminstruktören är snygg. Jag har set vad som händer, när svenske tjejer gillar deras gyminstriktör. Titta bara på Kronprinsessan Victoria...

Ja, ellers händer der inte mycket här. Tirsdag var jag ork i 4 timmar tilsammen med 12 barn i en skog. Jag dräpte typ 25 riddare og jag dog 3 eller 4 gånge. Kul.
Nu skal jag måla!

Puss på en tusch(markör)

Meijer återvänder till Branäs!

Fast en annan Meijer lixom. Det är såhär att Jacob alltid har velat gå i storebrors fotspår, och så även nu. Grabben har till och med lyckats få jobb i samma gondol som jag!

Så nu är det spikat, kärleksguden kommer i alla fall upp och hälsar på i vinter! Frågan är bara när, men det återkommer ja med...

Puss på er!

Heja SD!

Eller snarare: Heja Grums! För där fick SD bara 5.36% av rösterna(riksdagsvalet). Vilket alltså är mindre än om man ser till hela sveriges valresultat. Det trodde jag inte må jag säga. FAST det är fortfarande 5.(jävla)36% vilket jag, precis som Josefin, blir jävligt grinig på. Som jag ser det är det ju bara de här 5 procenten som vill ha partiet med. Resterande 95 är väldigt starkt emot det. Skulle man ha en omröstning om SDs överlevnad; ja eller nej, skulle det antagligen bli ett ringande NEJ! pft!

Jag har iaf börjat träna på nautilus. Tror det blir det. För det ligger nära och man kan simma och gyminstruktören är snygg. :) Så nu ska vi pumpa a la Branäs-style! Wohooo! När slutar du jobba Jossa? Ska vi träna? :)



Pusss till er!
annabanana


:(

SHIT. Snacka om att jag har haft en dålig dag! Vaknade upp och upptäcker det värsta valresultatet någonsin. Blå seger och Sverigedemokraterna över 4procent-sträcket. Ville helst bara dra täcket över huvudet igen och vägra gå upp på fyra år. Förlåt mig om jag blir väldigt seriös nu (ni behöver ju faktiskt inte läsa om ni inte vill) men jag har alltid tänkt mig sverige och svenskar som solidariska, varmhjärtade och som satte andra före sig själva. Nu har vi bevisligen ett kallt och egoistiskt Sverige där "en för alla, alla för en" har blivit varje man/kvinna för sig själv. Det är en politik som funkar och som gynnar dig, så länge du är hel och frisk! Men vad händer annars? Om jag blir påkörd imorgon och inte kan jobba vem ställer upp då? Jag blir så besviken. Och Sverigedemokraterna sen. Orden räcker inte till för att beskriva hur obegripligt jag tycker att det är.
Sorgligt är det. Vad mer kan man säga?

Nej. Dagen måste väl bli lite bättre. Det är ju faktiskt lite sällskappå TV om sisådär 45min. BRA!

/ JOSEFIN

pöh!

Lasse är en dålig förlorare. Lägger ut ful bild bara för att jag hämtade hem otroliga 12-24 för att vinna med 26-25 i msn-röj.


gök är han!



annabanana

NINJA

Det er jag som er Ninja!


kompisar

mina 2 basta kompisar här på skolan  Louise, Kathrine, Marie

mina 2 basta kompisar på skolan  - Louise, Kathrine och Marie

Louise på pletten

Hej hej så hemskt mycket hej

Så är jag här igen. Jag har sparet massor upp som jag kann beretta nu!!
Jaha, Jag borja med at jag och skolan just har varit i Frankrike, det var skit kul faktisk. Vi har åkt moutainbike, sejlet i kano 24 km på ardeche floden och klatret lite i bergene.  ni kann kolla bilder på facebook:)
Det säger mer an ord.
Har just varit ute och springe lite, skönt vejr.
Hoppas nu mår bra i sverige og röster ret!

Sakner er ..
Pussssssss fra Louise som er kär:P

Så här reagerade min katt när han såg att Lasse hade bloggat.



/joss

Första gången...

När vet man det er dags? Hur gör man? Hur och vort kommer man in? Är det den rätte? Är det ret stelle? Är det bra det jag gör? Skal det vara långt, skal det vara kort? Är det bara jag som inte har prövet det för? Är det bara jag, som får något ut av det?

Dette var alle dom tankerne som, jag gik rundt med. Jag vågarde inte pråta med mine kompisar om det. Jag tyckte det var pinsamt, at jag inte hade gjort det för. Om dom frågade sade jag ´säklart jag har gjort det´. Jag ville ochså vara kul och en del af gruppen.

Jag pråta säklart om at blogga. Nu er jag börjat, och "Gud va´ gött"* det kännes! Nu behöver jag inte ljuga, få solkige kommentare, och jag får vara en del av gänget.

Jag är i live, faktiskt!
Anna har i for sig berättet vad jag gör, och ja har inte mycket at lägga till. Jag har nys fået lite vikarjob, på det fritids jag arbetade i for 3 år sedan. Det er fint! Ellers har jag inte mycket mer at berätta...

Puhaa...! Nu er min första gången över. Jag vet jag var inne och det var den rätt blogg. Kanske det inte var så långt, men jag fik något ut av det. Jag tycker det var bra, fast jag sitta kvar med nya frågar. Var det bara jag der tyckde det var bra? Vill andre göre det igen? Var det virkligen dags? 

Puss på snuss
\Lasse

*Tack til Anna:s mamma for at lån av citat.



gymkort?!

Kära Bullen!
Jag har ett problem. Jag känner att jag inte passar in i samhället. Jag känner mig onormal. Jag ska välja gymkort med vet bara inte vart jag ska börja?! Alla andra har redan valt gym vilket gör mig stressad. Tänk om jag aldrig kan bestämma mig.. Kommer de andra barnen skratta åt mig då?

Behöver hjälp!
/chokladtjej_90

Vad är viktigast?
  • Att bekanta använder samma gym så man får sällskap eller att det finns simhall så att jag inte går helt tillbaka till ruta 1 i min egna utveckling?
  • Att det är billigt eller att det är härlig studentrabatt?
  • Att det är beläget på väg till skolan eller att det finns nära hemmet?
  • Att man får solarietid för 35 kr eller att man får klättra på vägg för 30 kr?
tjenatjena!
annabanana

uppsalalala

Vecka 44,
helgen 6e-7e
November

TJEJHELG  (Philip, du går under tjej)

PUSS

Mot Uppsala



/s

Puzz,

Jag måste nog rätta Anna lite, slutet av OKTOBER början av NOVEMBER.
September kommer tyvärr innan oktober Anna (;

Jag vet att Wictor lever, för jag pratade med honom häromdagen
och har honom på facebookchatten nu.
Han är i Norge och äventyrar. 
De hade hittat ett lik och en av dykgästenrna fick sån trycksjuka.
Vågar jag verkligen åka dit på måndag?
Idag har jag i alla fall växlat pengar så jag är fit for fight!

Jag kommer göra slag i saken och åka till Uppsala,
ska kika på datum och vecka så att jag verkligen kan
åka upp.. annars kanske jag kan byta en helg på jobb bara.

Å, nu är det snart IDOL...
VI DRAR TILL MALMÖÖ! 


puss!!


/s


Låt oss bara skippa't

Där tryckte jag på gilla-knappen.

Där tyckte jag en gång till.

Moahahahha!

Menmen, det är väl kanske roligare att sitta och namedroppa jämfört med att läsa artiklar om telefonens utveckling ur genusperspektiv. Visste ni att tjejer pratar mer i telefon än killar?! Revolutionerande. :O

 

Jag vet att Lasse lever. För han var nyss här i uppsala. Det han håller på med nuförtiden är att jobba på efterskolan (alltid lika kul), tar kort alternativt köper objektiv samt åker fram och tillbaka till Uppsala. Personligen tycker jag det är helt okej det han gör.

Om fler vill komma till uppsala tänker jag inte sätta mig emot. Sophie kommer hit :D Inget fullständigt bokat än, men slutet av okt/början av sept någon gång. Vill vi vara trånga tycker jag vi trycker in några fler på mitt 25 kvm rum. :D


PUSSSpåenbuss

annabanana


NAMEDROPPING

Jag ger er yet another greaaat babyname.... (TRUUMVIRVEL).....och namnet är.... (späningen ökar): LILLOTT.
Hur sött? Om detta var en facebookstatus skulle ni alla trycka på gilla-knappen. Nu får ni istället skriva gilla i ett inlägg, så att 1. vi vet att ni läser (LASSE, LOUISE, EMMA, WICTOR? 2. Vi vet att ni lever. 3.Jag vet att ni gillar.

Även om han inte visar sitt danska ansikte här på bloggen särskilt ofta så vet jag faktiskt att Lasse lever. Eller i alla fall gjoder han det alldeles nyss när han gjorde följande status uppdatering på älskade fejsbok och visade nya nivåer på hur fult det danska språket faktiskt är:
Det regner og rusker ude, men jeg sidder inde og spiser kanelsnegl, drikker kakao og ser Emil fra Lønneberg. YESYESYES!

kanelsnegl
haha! :)

/JOSS

Bättre rubrik

Jag kommer denna gången vara rödgrön också. Mest av den anledningen att jag är lite dåligt insatt i de anda partierna och att de inte bryr sig om så mycket mer än miljöpolitiken. Och då kan jag nästan hålla med.

När jagblir mer insatt i min utbildning kommer jag rösta för det som gynnar infrasystemen mest. För jag har hjärntvättat mig själv genom att läsa en bok om infrastrukturens historia på några för få dagar. Jätteintressant egentligen. Men inte när man verkligenverkligen måste läsa.

Idag fick jag iaf lägga just det bakom mig. Men har istället börja läsa in mig på stormen Gudrun och Sveriges elnät. Tänkte höra med halvdanskarna hur de blev påverkade av detta? Förlorade man elen länge där ni bor? :)




PUSSSSS
annabanana

EEEH.. KOMMER FASEN INTE PÅ NÅGON BRA RUBRIK!

Vad kul att höra från dej philleboy :) Och även dig Sophie såklart! Vad beträffar valet så tycker jag också att det viktigaste är att man röstar och då så klart inte på Sverigedemokraterna. Själv är jag väldigt rödgrön. Eller egentligen är jag mest grön. Hur kan man vara annat när man är uppvuxen i en tåg-familj? Min pappas släkt har alla jobbat med järnväg i 1,2,3 inte mindre än FYRA generationer. SÅÅ ATT eh tågtrafiken är bra att satsa på och så där!! HEJA PAPPA!
Förövrigt är jag väääldigt trött på hela den här val-cirkusen. Herrejisses säger jag bara. Inte nog med att alla program på TV verkar vara utbytta mot debatter och annat valrelaterat så innebär det också en hel del extra jobb för oss poztizar. Kampanjblad skall delas ut och då även till nejtackarna. BAJS säger jag då!

Ville egentligen bara berätta att min polishögskoleansökan nu är ivägskickad utan större förhoppningar! Hoppas mest på att få komma vidare till steg 1. Men det är håååååård konkurrens.

Nej nu ska jag titta på Lite sällskap, ni vet det där urbra programmet från Värmland (GRUMS!!!). Det är typ det bästa programmet som någonsin sänts i svensk TV. om ni inte såg förra avsnittet så se idag! Och om ni tittade förra gången så säger jag bara: ÅÅÅGE ÅÅGE. HAHA

/JOSS

Pie!

Vet inte hur länge sen det var jag bloggade, men jag har nog vuxit ett par decimeter sen dess! 

Efter tre veckors nollning så är nu nollan Philip blivit en ETTA! Ett stort steg i livet? Inte speciellt kanske, men det är i alla fall väldigt skönt att slippa vår gula, fula nolle-tröja :) Så nu har jag äntligen lite fritid igen. I nästan tre veckor har jag inte gjort något annat än att gå på föreläsningar, nollats och tränat.

Förra veckan så hade vi kalasmottagning (en stor jä*la brakfest för ca 5 000 studenter) i Cloetta Center (hockeyarena). Askul tänkte vi, men bara fram till typ halv 12 för då gick brandlarmet och alla fick gå ut. Snacka om partykiller!

Fick förresten ett recept på äppelkakan som Sophie gjorde i apotekshuset. Så den försökte jag mig på idag. Den blev supergod, men inte speciellt vacker. Vet ärligt talat inte vad som gick fel, men mästerverket finns inte på bild. Ska göra ett nytt försök snart, kanske blir den snyggare?

Christer från hyran ringde förresten i torsdags och undrade om jag ville jobba där i vinter. Klart som fan att jag vill! Men det går ju inte :( Skitbajs!

Jaja, man kan inte få allt här i livet. Och så har jag förresten tappat rösten om det är någon som undrar.

Hej svejs och ha det asa kalasa bra!

puss på er!

/ philip

Kärlek, eller?

Pratade med Wictor i telefon igår.
har inte pratat med honom på sådär 11
dagar så jag tyckte att det var mysigt
att få prata med honom.
När vi ska lägga på säger jag
"jag älskar dig"
å vad svarar han..? Jo han svarar:
"ja, ha det bra. Hej"
å lägger på luren.


Ibland undrar man alltså, ibland!

/s

Jobb,

Nu börjar en tuff vecka för mig.
Kroppen brukar ömma ordentligt efter ett lördagspass
och nästa vecka jobbar jag varje dag.
Det är ett slitigt arbete att jobba restaurang.
Men samtidigt är det väldigt roligt.

Jag har egentligen inget speciellt att berätta för er.
Valet närmar sig och jag har inte den blekaste
aning om hur jag ska rösta, men rösta ska jag
för fan ta om sverigedemokraterna tar sig in.
Har ni några bra resonemang att dela med er av
gällande valet?

Puss på er!!!  ;*

/s

MÅNS-MELKER

Det ska mitt barn heta. Skitsamma om det blir en tjej, herregud det är det bästa namn jag någonsin hört!!!

/Josefin

DET ÄR EN LITEN VÄRLD.

Hejhejhej en herrans massa hej till er!

Förlåt för dålig uppdatering från min sida. Har egentligen ingen bra ursäkt förutom att jag har ett tråkigt liv där det inte händer så mycket som är värt att föra vidare svart på vitt. (Riktigt så illa är det kanske inte)

Kan ju göra en liten lista på saker som har hänt i mitt liv sen sist, så ni håller er uppdaterade lixom:
  • Jag har börjat plugga! JEPP. Idag satte jag för första gången min fot på universitetet som officiell student och det kändes... BRAAA! Oj oj vad jag har saknat att vara seriös med block, 0,7mm stift, överstrykningspennor, kalender och allt som kommer med seriöst studerande. Dock var det ett herrans tempo. Vi kastade oss direkt in i EU-rätt vilket visade sig vara ganska komplicerat. Men det ska nog lösa sig! Jag har ju motivationen!
  • JAG HAR SKAFFAT SIMS 3. Lever numer genom min sims-karaktär Anna Sims (alltså hon heter sims i efternamn). Hennes egenskaper är: Galen, god, bra på att kyssas, ambitiös och aktiv. EN riktig drömkvinna helt enkelt. Just nu håller hon dock på och avancerar på karriärsstegen inom sims-polisen så hon har inte tid att testa hur bra hon egentligen är på det där med att kyssas...
  • Jag kör postbil mest hela dagarna (förutom när jag spelar sims eller pluggar då). Min chef är ett av de största Josefin-fansen jag någonsin träffat. Han kan inte släppa mig helt enkelt! Så fort det verkar som om jag kommer bli arbetslös så ringer käre Lennart och vill att jag ska hoppa in. Jag skulle kunna tro att han snart kommer att sparka någon stackars ordinarie bara för att jag ska kunna jobba åt honom heltid. Och NEJ Jag har inte gjort något snusk-relaterat för att få honom att gilla mig så mycket. Det är helt enkelt väldigt äkta!
  • Jag spelar fotboll. Det går bra. Hade ni haft NyaWermlandsTidningen hade ni kunnat läsa exakt hur bra det faktiskt går för mig, står nämligen ofta omnämnd där för mina tokbra prestationer på plan. Jag höjs till skyarna av de värmländska journalisterna. De har tillsammans med Lennart (chefen) startat en facebookgrupp till min ära. GÅ MED!
  • Jag tofflar en del. Mer än vanligt nu när jag inte har Amanda och Anna kvar här hemma i Karlstad.
  • Jag smider storslagna planer för framtiden. Tillexempel att jag ska hälsa på i Branäs i vinter! STORSLAGET! Även att jag ska lära mig alla postnummer i hela karlstad utantill. Jag ska spela fotboll tills jag är 45 (minst) så att jag är världens coolaste mamma som lirar sönder små tjejerna i div2 (minst) och som har en killerbody. STORSLAGET! Jag ska bli rik.
Men nu när jag tillslut klarställt min lista kan jag återgå till rubriken på inlägget och den största anledningen till varför jag satte mig och skrev här till er:) Jag har haft en liknande upplevelse som jag vet Sophie berättade om för ett tag sen! Jag har träffat en av mina skidskoleelever här hemma i civilisationen och jag kände igen honom utan hjälm och overall och allt :) SÅHÄR var det. Iförrgår när jag kom skruttandes i min gula, högerstyrda bil kommer det plötsligt en liten rödhårig kille framspringandes och ska ta posten. Direkt jag såg honom så visste jag att han hette Theo men jag kunde inte riktigt placera honom i ett sammanhang! Sen när jag kört därifrån insåg jag att det var THEO! MIn bästa skidlekis elev någonsin!! Jag ville köra tillbaka och ropa HUUUUR EEE LÄÄÄÄÄGET?! Men det var det försent för såklart. Nu bara hoppas jag atthan ska vara ute och leka någon annan dag så jag kan prata med honom lite och se om han kommer ihåg mig..
Det är när man tänker på elever som Theo som jag ångrar att jag inte sökt Branäs igen... Men som sagt var, jag kommer och hälsar på er!

Ha det bra kära ni! PUSS!

Snopp

Det är fruktansvärt jobbigt att sakna någon
som man brukar ligga bredvid varje natt.
Å det har bara gått 5 dagar sedan vi sa hejdå.
Han sitter i Norge och gottar sig bland vänner å bekanta
medan jag sitter här hemma och bloggar och saknar
sönder mig efter honom, orättvist!

Idag har jag i alla fall varit på bio!
Jag såg "i rymden finns inga känslor"
det var en bra film, en härligt film tycker jag.
Jag har umgåtts under en veckas tid med en tjej
som faktiskt har asbergers.
Hon var inte alls lika grav men hon hade saker för sig.
Det västa var nog att alla var så sarkastiska och
ironiska hela tiden och hon förstod inte att vi skojade.
Det var nästan så att jag tyckte synd om henne,
men vi kom överrens.

Igår var jag, syrran, mamma och syrrans kille på
Liseberg.. jag åkte tre åk, för jag fick sånna jävla blodtrycksfall.
Jag är glad att jag inte svimmade faktiskt.

Idag satt mamma och jag ute i solen och myste.
Helt underbart var det, stråålande solsken och riktig sommarvärme.
Mamma hade fått låna tidningar av en väninna..
En dansk tidning faktiskt.. den heter TIDENS KVINDER
det är en erotisk tidning för kvinnor..
där fanns mycket intressanta bilder på storsnoppade män.

Det var allt för mig för idag!

puss ;*


Uppsala, 3 dagar senare

Jag är så jävla trött. Och har börjat bli sjuk. Jag får inte ens klaga på att jag är trött för jag är en av de som alltid går hem först. Runt 00. När man varit igång sen klockan 09 på morgonen utan vidare bra mat eller rast. Hur orkar de andra, undrar jag?! Efterfest typ varje dag. Jag är inte mycket för efterfest har jag insett. Men någon gång får det ju bli det med.

Fortfarande väldigt roligt. Idag dansade vi ca 200 personer på stora torget. Dansen har vi lärt oss och nästan alla kunde den asbra. Såg ut såhär igår, när det var klassolympiad:





Ikväll är det microgasque. Betyder att vi ska ta med matlåda och hålla middag i en av skolans matsalar som förfest. Sen kommer jag gå hem. För min hals SKA inte bli värre.


PUSSSS
annabanana

RSS 2.0